Houdt de randstad veilig

Wilt u ook meewerken aan de veiligheid in de randstad en zoekt u een betrouwbare leverancier van producten op het gebied van milieutechniek in Den Haag? Dan bent u bij Van der Ziel Milieutechniek B.V. aan het juiste adres. Onze medewerkers werken dagelijks met het verbeteren van de veiligheid in brandstofopslag en -transport. Met onze ervaring op het gebied van milieutechniek produceren, assembleren en onderhouden wij iedere dag weer allerlei brandstoftanks. Ook in Den Haag hebben wij verschillende klanten waar wij de leverancier van mogen zijn. Met onze oplossingen staan wij iedere dag weer klaar om de veiligheid van iedere brandstoftank te kunnen garanderen.

Veilig en verantwoordelijk met onze milieutechniek in Den Haag

Veiligheid van onze milieutechniek garanderen kunnen wij, omdat wij werken volgens alle wettelijke richtlijnen. Daarnaast voeren wij geregeld keuringen uit volgens de Kiwa en de VLG/ADR richtlijnen. Ook werken wij volgens de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen 30 (PGS 30). Gemeenten en de verkeersinspectie controleren hier ook streng op. Wanneer u de keuring van bijvoorbeeld uw dieseltank laat uitvoeren door Van der Ziel Milieutechniek bij u in Den Haag, dan kunt u er zeker van zijn dat u voldoet aan alle wettelijke normen. Wees niet nalatig en bespaar kosten door het voorkomen van boetes.

Milieutechniek en meer

Naast het vervaardigen en onderhouden van producten op het gebied van milieutechniek, hebben wij in Biddinghuizen ons eigen constructiebedrijf. Hierin vervaardigen wij plaatwerk van diverse materialen tot allerlei vormen en afmetingen. Neem eens een kijkje in ons portfolio op onze constructie en plaatwerk pagina. Wij kunnen u hiermee in Den Haag ook van dienst zijn. Wilt u meer weten? Kijk dan even HIER.

Milieutechniek Den Haag

Voor welke producten en diensten kunt u het beste kiezen voor ons?

  • Diverse keuringen van iedere brandstoftank, volgens VLG/ADR richtlijnen en Kiwa;
  • Veel milieutechnische oplossingen, zowel logistiek als opslag;
  • Deskundig advies;
  • Alle producten ook leverbaar in Den Haag;
  • Ook voor maatwerkoplossingen.

Vragen, ideeën?

Wilt u meer weten over de expertise van Van der Ziel. Wij nodigen u van harte uit om uw vragen, opmerkingen en ideeën bij ons neer te leggen. Graag kijken we samen met u naar passende milieutechnische oplossingen die bij u in Den Haag toepasbaar zouden kunnen zijn. Bel vandaag nog naar ons op telefoonnummer 0321-335410 en kom erachter wat Van der Ziel Milieutechniek in Den Haag voor u kan betekenen.