Van klantgericht denken tot klantvriendelijkheid

Bij Van der Ziel Milieutechniek hebben wij al jarenlange ervaring met het vervaardigen van brandstoftanks en andere gerelateerde producten. Wij zijn expert als het gaat om alle wettelijke verplichtingen en Europese richtlijnen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens en na het productieproces. Wij weten tot in de puntjes waar een behoorlijke milieutechniek aan moet voldoen. Onze klanten profiteren hiervan. Wij staan bekend als klantvriendelijk en servicegericht. Bij Van der Ziel Milieutechniek willen wij namelijk graag met u meedenken. Wij weten namelijk als geen ander dat meedenken met je klanten uiteindelijk leidt tot betere producten. En daar kunt u weer van profiteren.

Keuringen door Van der Ziel Milieutechniek

Bij het maken van onze producten zorgen we er uiterst nauwkeurig voor dat deze voldoen aan alle vereisten. Ook nadat een product in gebruik is genomen moet deze regelmatig gekeurd worden. De keuringsperiode is uiterlijk om de 2,5 jaar. Voor de VLG/ADR-keuring is het vereist dat de keuring van sommige onderdelen om de 5 jaar plaatsvindt. Wij kunnen u meer vertellen over de wettelijke keuringen. Van der Ziel Milieutechniek is zelf ook bevoegd om de keuringen uit te voeren. Vanwege onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij de aangewezen persoon om deze keuringen uit te voeren. U voorkomt hoge boetes en in geval van milieuhygiënische calamiteiten voorkomt u dat de verzekeraar niet dekt. Als u uw IBC’s tijdig en nauwkeurig laat keuren tenminste.

De voordelen van Van der Ziel Milieutechniek

  • Klantgericht denken leidt tot betere producten;
  • Kiwa gecertificeerd;
  • Deskundig;
  • Kostenbesparend;
  • Efficiënt productieproces.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of onze producten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de tankbouw van A tot Z. Onze milieutechniek is alom geprezen en wij weten dat dat vooral ligt aan onze trouwe klantenkring die ons aansporen om onze kwaliteit optimaal te houden.

Milieutechniek

Contact met ons

U kunt ons het beste telefonisch bereiken. Ons telefoonnummer is 0321-335410. Wij staan u graag te woord en willen u antwoord geven op alle vragen over milieutechniek en andere gerelateerde zaken. Als u liever mailt met een vraag of wanneer u advies nodig heeft, dan mag u de bedrijfsleider Berrie Broekhuizen hiervoor benaderen (berrie@vdziel.nl). Hij kan u antwoord geven op nagenoeg alle vragen over onze brandstoftanks, het productieproces, de wettelijke vereisten en het maatwerk dat wij leveren. Schroom niet en bel of mail ons. Wij helpen u graag. Dat is dan ook de reden dat Van der Ziel Milieutechniek al zo lang bestaat.