Speciale plek voor ons constructiewerk

In Biddinghuizen werken wij iedere dag in ons constructiebedrijf bij het vervaardigen van constructie- en plaatwerk. Een groot deel van de hal in het constructiebedrijf is ingericht voor de afdeling Constructie. De afdeling Constructie werkt iedere dag aan het op maat maken van verschillende profielen, strippen, kokers, buizen en andere bouwmaterialen. Wij kunnen deze haaks en in verstek zagen. De gaten in de materialen kunnen we ponsen en boren. Door middel van hechten en lassen kunnen wij de materialen samenstellen.

Maatwerk van ons plaatwerk

Omdat wij veel verschillende klanten hebben met verschillende wensen, hebben wij al veel producten in allerlei vormen en afmetingen gemaakt met verschillende toepassingen. Wij maken er ons dagelijkse werk van om voor u diverse plaatwerk op maat te maken tot een product dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Daarbij denken wij graag met u mee. Veel van ons plaatwerk kunnen wij na het vervaardigen in de basis afwerken met diverse afwerkingen. Denk hierbij aan alle Ral-kleuren. Als het gaat om betrouwbare constructie, dan moet u bij Van der Ziel Constructie- en Plaatwerk zijn. Wij kunnen onze producten in het hele land bij u afleveren en monteren.

Ons constructie- en plaatwerk

  • Staalconstructies voor woningen en hallenbouw;
  • Lateien;
  • Luifels;
  • Trappen (rechte, spiltrappen, voor industrie en woningbouw);
  • Betonmallen;
  • Stellingmateriaal;
  • Het aanpassen van installaties en machines;
  • Warmtewisselaars;
  • Renovatie van bestaande producten.

Dit is een greep uit onze werkzaamheden. Bel ons als u een specifieke vraag heeft. Onze medewerkers denken graag met u mee. Van der Ziel Constructie- en Plaatwerk heeft meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van iedere constructie. Van der Ziel Constructie- en Plaatwerk heeft een eigen buitendienst die iedere dag bezig is met het plaatsen en monteren van diverse constructies.

constructie

Meer info of contact?

Heeft u ideeën voor producten die wij op onze constructie-afdeling voor u zouden kunnen maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers willen graag met u meedenken en u voorzien van advies op maat. Wij kijken of wij de producten voor u kunnen vervaardigen en zullen deze zo snel als we kunnen voor u maken. Wij staan bekend om onze grote flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Van der Ziel Constructie- en Plaatwerk, pak dan de telefoon en bel ons op 0321-335410.