Deskundig en verstandig

Bij Van der Ziel Milieutechniek uit Biddinghuizen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar veilige brandstoftanks. Wij hebben diverse mogelijkheden en producten als het gaat om veilig vervoer van brandstoffen. Van der Ziel Milieutechniek is gespecialiseerd in het produceren, assembleren en onderhouden van brandstoftanks. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij u op dat vlak ook deskundig voorzien van advies en informatie. Vanuit Biddinghuizen staan wij iedere dag klaar voor onze klanten met Van der Ziel Milieutechniek B.V. Of u nu op zoek bent naar een dieseltank of een andere brandstoftank, u bent bij Van der Ziel Milieutechniek aan het juiste adres. Wij hebben naast
onze Milieutechnische afdeling ook een constructie en plaatwerk afdeling bij Van der Ziel Milieutechniek in Biddinghuizen. In ons constructiebedrijf in Biddinghuizen kunnen wij ook producten voor u op maat maken. U krijgt dan een product dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen én dat voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Uw keuring laat u toch ook door Van der Ziel doen

Omdat het veilig vervoeren van gassen, diesel en andere brandstoffen wettelijk is vastgelegd, zijn wij genoodzaakt om expert te zijn op dit gebied. U kunt er zeker van zijn dat wanneer u bij ons producten afneemt, u per definitie voorkomt dat u beboet zou worden door gemeenten en de verkeersinspectie. Wij kunnen de keuringen voor u op locatie en op uw terrein uitvoeren. Als u dit in Biddinghuizen bij Van der Ziel Milieutechniek laat doen, dan bent u zeker van een goede en bovenal veilige uitkomst.

Milieutechniek Biddinghuizen

Van der Ziel Milieutechniek uit Biddinghuizen moet u kennen, omdat:

  • U zich verantwoordelijk voelt voor veilig vervoer van brandstoffen;
  • Wij alle keuringen zelf kunnen uitvoeren;
  • Wij veel producten in ons assortiment hebben voor diverse brandstoffen;
  • U bij ons ook producten op maat kunt laten maken;
  • Wij maken maatwerk van ons plaatwerk.

Ook zeker zijn van uw zaak?

Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Of heeft u vragen over de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen 30 (PGS 30)? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Van der Ziel Milieutechniek. Wij zijn gevestigd in Biddinghuizen. Ons telefoonnummer is: 0321-335410. Bij Van der Ziel Milieutechniek in Biddinghuizen bent u voorzien van veilige en wettelijk goedgekeurde producten, daar bent u zeker van.