Voor diverse milieutechnische oplossingen

Van der Ziel Milieutechniek is vlakbij Zwolle gevestigd, om precies te zijn in Biddinghuizen.Wij leveren ook in Zwolle onze dubbelwandige brandstoftanks en metalen opvangbakken. Wij leveren standaard afmetingen, maar wij kunnen ook speciaal voor u producten op maat maken. Deze leveren we ook bij u in Zwolle.

Al 100 jaar constructiewerk

Naast het produceren, assembleren en onderhouden van producten op het gebied van milieutechniek, zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van constructie– en plaatwerk. Wij kunnen van plaatwerk diverse toepassingen maken. Allerlei vormen en afmetingen zijn mogelijk. In ons constructiebedrijf wordt al meer dan 100 jaar gewerkt door de vakkundige medewerkers van Van der Ziel. Wij kunnen onze producten bij u in Zwolle voor u afmonteren. Dat is de service van Van der Ziel Milieutechniek.

Milieutechniek: veilig in Zwolle

Omdat wij expert zijn op het gebied van milieutechniek, voeren wij ook regelmatig keuringen uit. De Kiwa keuring en de VLG/ADR keuring. Op de opslag van gevaarlijke stoffen zijn de richtlijnen van de pgs 30 (Productiereeks Gevaarlijke Stoffen 30) van toepassing. Tijdens het produceren van iedere brandstoftank staan wij ervoor garant dat de producten aan alle wettelijke normen voldoen. Tijdens iedere periodieke keuring letten wij op dezelfde actuele normen. Hierdoor kunnen milieuhygiënische calamiteiten in Zwolle tijdig worden voorkomen. Wij kiezen voor een veilige benadering van milieutechniek en kennen de risico’s van het vak. Wij verwachten van onze klanten in Zwolle dat zij hier verantwoordelijk mee omgaan. Om dat te stimuleren voeren wij de keuringen zelf uit. Onze milieutechniek in Zwolle moet te allen tijde veilig zijn en blijven.

Milieutechniek Zwolle

Waar moet u op letten voor aanvang van een keuring?

  • De Kiwa keuring is wettelijk verplicht en moet om de 2,5 jaar uitgevoerd worden;
  • De VLG/ADR keuringen moeten uitgevoerd worden vanaf 2,5 jaar tot 5 jaar;
  • De lekbakken van de dieseltank of IBC’s moeten leeg zijn;
  • De benodigde papieren en het logboek moeten aanwezig zijn;
  • De opslagtank moet goed bereikbaar zijn met een bedrijfswagen.

Meer informatie gewenst?

Wilt u graag dat wij bij u in Zwolle één of meerdere keuringen verzorgen? Of wilt u meer informatie over de service van Van der Ziel Milieutechniek? Wij kunnen onze producten op het gebied van milieutechniek ook bij u in Zwolle afleveren en zo nodig monteren. Bel naar 0321-335410. Wij komen graag binnenkort onze producten voor milieutechniek in Zwolle bij u afleveren.