Milieutechniek voor milieuveiligheid

Als u denkt aan tankbouw, dan denkt u misschien niet aan het bouwen van brandstoftanks die ten goede komen van het milieu. En toch is dat wat wij bij Van der Ziel Milieutechniek dagelijks maken. Onze tankbouw is gericht op het vervaardigen van brandstoftanks die leverbaar zijn in diverse RAL-kleuren en inhoudsmaten. Bij onze tankbouw produceren wij tanks met inhoudsmaten tussen de 250 liter en 3000.

Veiligheid boven alles

Tijdens het proces van produceren dat wij tankbouw noemen, houden wij er te allen tijde rekening mee dat het proces leidt tot een veilig product dat ook veilig gebruikt kan worden door de eindgebruiker. Verder houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid en het verkleinen van de kans op vandalisme en diefstal. Door alvorens en tijdens de tankbouw al te rekenen met deze wensen van onze klanten, kunnen wij na de tankbouw met recht zeggen dat onze producten voldoen aan de wettelijke normen en de menselijke verwachtingen.

Productspecificaties

  • Te bedienen met een electro-. hand- of dubbelpomp;
  • Compatibel met AdBlue;
  • Van 250 liter tot 3000 liter leverbaar;
  • Optionele accessoires;
  • In iedere RAL-kleur leverbaar;

Tankbouw

Mix and match met onze tankbouw

Ook in de tankbouw kunnen we spreken van mix and match. Uw brandstoftank kunt u grotendeels op maat door ons laten maken. Wij zorgen voor een op maat gemaakt product dat u naar smaak vorm kunt geven. U heeft natuurlijk uw wensen en verwachtingen aan ons doorgegeven. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de kleuren van uw huisstijl of een kleur die goed opvalt op bijvoorbeeld de bouwplaats.

Vragen, opmerkingen of ideeën?

Wij hebben een klein tipje opgelicht van ons proces in het vervaardigen van brandstoftanks. U weet nu ongeveer welke mogelijkheden er bij Van der Ziel Milieutechniek zijn. Heeft u naar aanleiding van onze omschrijving nog vragen. Stel ze dan telefonisch. Onze medewerkers zitten voor u klaar om met u mee te denken en u antwoord te geven op uw vragen. Of misschien heeft u nieuwe ideeën. Wij willen u graag van dienst zijn. U bent van harte welkom bij ons in Biddinghuizen. Eventueel komen wij bij u langs als dat beter uitkomt. Ons telefoonnummer is 0321-335410. Wilt u meer weten over de tankbouw van Van der Ziel Milieutechniek? Bel ons.