Centraal aanspreekpunt

Als u graag een nieuwe brandstoftank wilt, of een rvs tank, dan bent u bij Van der Ziel aan het juiste adres. Wij leveren diverse brandstoftanks in rvs en in andere materialen. Indien u een tank wilt, die voldoet aan alle wensen, verwachtingen en wettelijke normen, dan heeft u aan Van der Ziel een goede partner. Wij hebben jarenlange ervaring in de tankbouw en brandstofbranche. Wij kunnen u dus goed van dienst zijn als u zich wilt verdiepen in een nieuwe rvs tank. Wij maken alle tanks bij ons in onze fabriek. Wij bieden één aanspreekpunt waarmee u uw wensen en verwachtingen kunt bespreken. Door vanaf de tekenfase één aanspreekpunt te hebben wordt het proces nagenoeg foutloos volbracht., Er is sprake van een snelle communicatie en het werkt kostenbesparend in het proces. Voor u als klant is het fijn te weten wie uw aanspreekpunt is. U kunt zo snelle spijkers met koppen slaan. Uw nieuwe tank wordt op deze wijze het meest efficiënt vervaardigd.

Op maat laten maken

Heeft u zelf ideeën of speciale wensen waar uw tank aan moet voldoen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen veel voor u betekenen. Omdat wij jarenlang actief zijn in de brandstofbranche en wij al veel tanks op onze naam hebben staan, weten wij precies aan welke wettelijke normen een rvs brandstoftank moet voldoen. U heeft natuurlijk helder voor ogen waar de tank in uw ogen aan moet voldoen. Samen kunnen wij in dit proces een mooi nieuw product ontwikkelen. Wij kunnen onze brandstoftanks in rvs, maar ook in andere stalen voor u produceren.

Waar moet uw rvs tank aan voldoen?

Voordat u uw keuzes vastlegt, is het handig om eerst antwoord te geven op onderstaande vragen. Op basis van uw antwoorden hebben wij een goed beeld van waar uw tank aan moet voldoen.

  • Bent u (of uw medewerkers) in het bezit van een ADR diploma?;
  • Wat moet de capaciteit van uw brandstoftank maximaal en minimaal inhouden?;
  • Is het nodig dat de rvs brandstoftank mobiel is?;
  • Moet de brandstoftank dubbelwandig of cilindrisch zijn?;
  • Houdt u rekening met alle andere accessoires die nodig zijn voor het veilige gebruik van de brandstoftank?.

RVS tank

Meer weten?

Indien u nog vragen heeft over de materiaalkeuze (rvs) of over de vormgeving en alle mogelijkheden hierin, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0321-335410. Wij denken graag met u mee. Voor u het weet, bent u de trotse eigenaar van een rvs tank op maat voor u gemaakt.