Kies voor veilig

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van Milieutechniek in Rotterdam of überhaupt in Nederland? Bij Van der Ziel Milieutechniek zijn we gespecialiseerd in allerlei oplossingen rondom milieutechniek en het transport hiervan. Wij zijn gevestigd in Biddinghuizen, maar onze klanten zitten in heel Nederland. Ook in Rotterdam hebben wij veel trouwe klanten. Wij hebben een aantal producten zelf ontwikkeld die inmiddels ook onder octrooi staan.

Wat doen wij nog meer?

Wilt u ook graag uw verantwoordelijkheid nemen en besparen op onnodige kosten op het gebied van milieutechniek? Wanneer u kiest voor onze producten weet u zeker dat u voldoet aan alle eisen die de wet stelt op het gebied van milieutechniek. Zo zijn wij deskundig en op de hoogte op het vlak van de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen 30 (pgs 30). Daarnaast voeren wij de Kiwa en de VLG/ADR keuringen ook uit. U bent welkom bij ons constructiebedrijf in Biddinghuizen, maar wij vinden het geen enkel probleem om bij u in Rotterdam uw dieseltank of een andere brandstoftank te keuren. Naast de keuringen en het geven van advies, produceren en assembleren wij diverse producten die met milieutechniek te maken hebben. Wij hebben daarnaast een eigen constructiebedrijf waarin wij werken met plaatwerk waarmee we diverse vormen in allerlei afmetingen voor u kunnen produceren. Ook als het gaat om constructie– en plaatwerk kunt u dus goed bij Van der Ziel terecht. Wilt u meer weten wat onze milieutechniek in Rotterdam voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Milieutechniek in Rotterdam: Van der Ziel!

Waar zijn wij sterk in? Wij hebben het voor u opgesomd

  • Mobiele brandstoftank;
  • Dubbelwandige brandstoftank;
  • Prismatank;
  • Opvangbakken;
  • Diverse accessoires en transportoplossingen.

Milieutechniek Rotterdam

Van der Ziel bereikt u zo:

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat wij voor u in Rotterdam kunnen betekenen? U kunt dagelijks vrijblijvend contact met ons opnemen om u te laten informeren. Wij geven u graag advies over milieutechniek en onze producten en diensten. Bel dan nu: 0321-335410. Zeker in Rotterdam krijgen wij grote belangstelling van allerlei bedrijven die zich dagelijks bezig houden met het veilig vervoeren en opslaan van brandstoffen. Maar niet alleen in Rotterdam kennen ze de naam Van der Ziel. Ook in de rest van Nederland vinden onze producten gretig aftrek. Wilt u ook het beste op het gebied van milieutechniek in Rotterdam, dan moet u bij Van der Ziel zijn.