Voldoet aan álle verwachtingen

Wilt u een olietank op maat laten maken? Met onze jarenlange ervaring in de brandstofbranche kunnen wij u helpen als geen ander. Wij maken dagelijks brandstoftanks die voldoen aan alles; uw verwachtingen, wensen en alle wettelijke vereisten. Een olietank moet voldoen aan alle wettelijke voorschriften. Denk hierbij aan de Kiwa en de VLG/ADR-richtlijnen. Daarnaast weet u als werkvelddeskundige waaraan uw olietank moet voldoen wanneer u er mee moet werken.

Olietank op maat

Wij hebben verschillende brandstoftanks in ons assortiment. Iedere olietank is leverbaar van 250 liter tot 3000 liter. Daarnaast leveren wij de producten in de door uw gewenste RAL-kleuren. Dat kan handig zijn wanneer u juist een opvallende kleur nodig heeft op de werkplaats, of wanneer u graag uw stempel wilt drukken. In dat laatste geval kunt u de kleur(en) van uw logo of huisstijl gebruiken. Wij zijn overal voor in. Naast de 2 types tanks (VDZM en VDZMX) hebben wij drie soorten tanks. Zo hebben wij de mobiele brandstoftank, de dubbelwandige brandstoftank en de prismatank. Laatstgenoemde is zowel geschikt voor dieselolie als gas. Weet u waar uw nieuwe olietank aan moet voldoen? Of weet u nog niet helemaal waar u mee moet rekenen? In beide gevallen kunt u ons gewoon bellen. Wij denken graag met u mee en stellen u de juiste vragen. Nadien kunnen wij voor u de perfecte olietank leveren.

De voordelen van de producten van Van der Ziel

  • Kostenbesparend wegens de ruime ervaring en de snelle communicatie;
  • Nagenoeg geen fouten bij oplevering;
  • Wij richten de ruime zeer efficiënt voor u in;
  • Wij halen het maximale uit onze producten;
  • Voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen en meer;

Indien u uw olietank door ons laat maken, bent u dus verzekerd van een goede kwaliteit. Daarbij heeft u inspraak op het uiteindelijke product. U kunt uw wensen en verwachtingen aan ons kenbaar maken en wij zullen er alles aan doen om aan alle verwachtingen te voldoen. Daarnaast leveren wij ook alle accessoires en overige service, waardoor u onze producten optimaal kunt gebruiken.

olietank

Stel uw vraag

Heeft u vragen over onze producten, het productieproces of wettelijk gestelde vereisten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen uw vragen nauwkeurig beantwoorden. Door onze jarenlange ervaring in de brandstofbranche kunnen wij u alles vertellen over ons vak en gerelateerde zaken. Ons telefoonnummer is 0321-335410. Bel ons met ál uw vragen over uw nieuwe olietank.