Milieutechnisch expert

Als u op zoek bent naar een expert in milieutechniek in Middelburg, dan zou Van der Ziel Milieutechniek B.V. u weleens uitkomst kunnen bieden. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei oplossingen op het gebied van milieutechniek. Hierbij kunt u denken aan diverse brandstoftanks en transportoplossingen. Wij voeren ook keuringen op grond van wettelijke richtlijnen en de pgs 30 (Productiereeks Gevaarlijke Stoffen 30).

Veelzijdig maatwerk bij Van der Ziel Milieutechniek, ook in Middelburg

Naast een expert op het gebied van milieutechniek, zijn wij ook deskundig in ons constructie- en plaatwerk. Wij hebben een constructiebedrijf waarin wij dagelijks van plaatwerk diverse toepassingen maken. Allerlei vormen en afmetingen kunnen wij maken met ons plaatwerk. Van der Ziel Constructie en Plaatwerk beschikt ook over een eigen buitendienst. Wij kunnen constructie ook ter plekke bij u in Middelburg monteren.

Wij voeren ook wettelijk verplichte keuringen uit

Ook in Middelburg wordt regelmatig gecontroleerd op veiligheid. De gemeente Middelburg en de verkeersinspectie voeren regelmatig controles uit. Als een brandstoftank niet (tijdig) gekeurd is, dan bestaat het risico dat u een boete krijgt. Wanneer er een milieuhygiënische calamiteit is ontstaan met een niet-gekeurde dieseltank is de kans daarbij groot dat de verzekeringsmaatschappij de schade niet zal dekken. Voorkom milieuproblemen en laat uw milieutechnische producten tijdig keuren. Wilt u meer weten over onze keuringen? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u alle benodigde informatie geven. Wij kunnen bij u in Middelburg uw producten op locatie komen keuren. Van der Ziel Milieutechniek levert in Middelburg en op veel plaatsen in Nederland dagelijks haar producten.

Milieutechniek Middelburg

Hoe kunt u zich het beste voorbereiden op een keuring?

  • De lekbak moet schoon zijn. Er mag weinig tot geen diesel meer in zitten;
  • De intermediate bulk container (IBC) moet gemakkelijk bereikbaar zijn voor een bedrijfswagen;
  • De juiste documenten moeten aanwezig zijn, zoals het logboek.

De gegevens voortgekomen uit de keuring zullen worden opgenomen in het logboek. Daarnaast wordt een vervaldatum aangebracht in het typeplaatje van de brandstoftank. U weet zo wanneer uw tank toe is aan de volgende keuring. Van der Ziel Milieutechniek voert regelmatig controles uit. Iedere keuring voldoet aan alle wettelijke normen.

Meer weten over onze producten en keuringen?

Indien u meer informatie wenst over wat Van der Ziel Milieutechniek bij u in Middelburg voor u kan doen, neemt u dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via: 0321-335410. Voor deskundige keuringen en milieutechnische producten moet u bij Van der Ziel Milieutechniek zijn, in Middelburg leveren wij ook de doeltreffende en veilige producten.