Veelzijdig en maatwerk

Als u op zoek bent naar een goede partner op het gebied van Milieutechniek in Heerhugowaard, dan kiest u veilig en verstandig voor de diensten en producten van Van der Ziel Milieutechniek. Wij zijn centraal gevestigd in Nederland en kunnen u in Heerhugowaard dan ook goed bedienen met onze service en producten. Voor een veilige en goedgekeurde brandstoftank, zoals een dieseltank, kunt u bij ons zeer geschikte producten vinden. Wij hebben een breed assortiment. Heeft u speciale wensen of verwachtingen, dan kunt u bij ons ook een brandstoftank op maat laten maken. Wij komen die dan bij u in Heerhugowaard leveren en eventueel monteren. Naast milieutechniek hebben wij ook een eigen constructiebedrijf waarin we constructie– en plaatwerk bewerken tot de gewenste vormen en afmetingen.

Kies voor veiligheid, voorkom een boete

Van der Ziel Milieutechniek kan in Heerhugowaard ook uw producten komen keuren. Als er sprake is van een niet gekeurde, of niet goedgekeurde brandstoftank, dan kunnen de handhavers van beide instellingen u hiervoor beboeten. Als er sprake is van nalatigheid en er geen keuring heeft plaatsgevonden, dan is de kans zeer groot dat de verzekeringsmaatschappij de kosten van deze boete niet zal dekken. Omdat u veilig en verantwoord wilt werken, is het aan te raden dat u deze keuring periodiek en tijdig laat uitvoeren. Dit is verzekeringstechnisch en financieel gezien ook het het verstandigst. Wij zijn hier bij Van der Ziel Milieutechniek expert in. De keuringen kunnen wij bij u in Heerhugowaard komen uitvoeren, maar u bent ook welkom bij ons in Biddinghuizen.

Milieutechniek Heerhugowaard

Van onze milieutechniek kan in Heerhugowaard ook geprofiteerd worden

In Heerhugowaard en in de rest van Nederland kunt u ook profiteren van onze kennis en kunde op het gebied van milieutechniek. Wij zijn expert op het gebied van onderstaande producten en diensten.

  • Maatwerk dat aan uw wensen en alle wettelijke verplichting voldoet;
  • Voor Kiwa en VLG/ADR keuringen;
  • Producten die voldoen aan de PGS 30;
  • Mobiele brandstoftanks, opvangbakken en dubbelwandige brandstoftanks;
  • Voorkomen van milieuhygiënische calamiteiten met van onze instelbare antihevelklep.

Voor veel veilige oplossingen

Wij hebben diverse transportoplossingen voor onze producten en diverse accessoires die goed bruikbaar zijn voor de milieutechniek. Zodat onze producten veilig naar en van Heerhugowaard vervoerd kunnen worden. Wilt u meer weten over onze expertises of heeft u een technisch specifieke vraag? Wij staan u graag te woord. Bel 0321-335410. Voor geavanceerde oplossingen op het gebied van milieutechniek, ook in Heerhugowaard, moet u dus bij Van der Ziel zijn.