Voor keuringen, producten en andere veilige producten

Bent u werkzaam binnen de milieutechniek in Heerenveen of elders? En wilt u in Heerenveen meer informatie over onze oplossingen op het gebied van milieutechniek? Milieutechniek staat voor de producten die als bescherming voor het milieu dienen. In het geval van brandstoffen betreft het brandstoftanks, -opslag en -transport. De producten die Van der Ziel Milieutechniek op dit gebied levert voldoen aan alle wettelijke normen en richtlijnen. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in allerlei oplossingen om diverse brandstoffen veilig op te slaan of te transporteren. Denk hierbij aan mobiele opslagtanks die zeer geschikt zijn voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij voeren ook keuringen uit op dit gebied volgens de geldende wettelijke normen en de pgs 30. Deze keuringen kunnen we bij u in Heerenveen uitvoeren op uw eigen terrein.

Maatwerk

Naast milieutechnische oplossingen, werken wij ook dagelijks in ons constructiebedrijf in Biddinghuizen. Hier vervaardigen wij diverse producten van plaatwerk. Van der Ziel Constructie en Plaatwerk kan allerlei toepassingen voor u maken. Wij leveren maatwerk in allerlei vormen en afmetingen. Wij kunnen diverse staalconstructies voor woningen en hallenbouw voor u vervaardigen. Sier- en hekwerken, luifels, trappen voor industrie en woningbouw en de renovatie van bestaande producten. Deze kunnen wij voor u in Heerenveen leveren en afmonteren.

Milieutechniek Heerenveen

Milieutechniek is in Heerenveen ook beschikbaar

Wij vervaardigen alle producten zelf in Biddinghuizen, maar wij leveren overal. Ook bij u in Heerenveen zijn ons producten leverbaar. Heeft u speciale wensen en vereisten, dan denken wij graag met u mee. Doordat wij alles in eigen beheer produceren is de communicatie met Van der Ziel Milieutechniek snel. Het proces hier hierdoor ook kostenbesparend. Voor het beste advies op het gebied van milieutechniek in Heerenveen kunt u bij Van der Ziel uw hart ophalen.

Voor welke producten kunt u bij Van der Ziel Milieutechniek terecht?

  • Voor iedere brandstoftank, zoals een veilige dieseltank;
  • Mobiele brandstoftanks;
  • Dubbelwandige brandstoftanks;
  • Opvangbakken, ook op maat;
  • Onze eigen gepatenteerde antihevelklep.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten en diensten op het gebied van milieutechniek? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren van Heerenveen tot Middelburg. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en denken graag met u mee. Bel nu: 0321-335410. Voor deskundig advies en veilige producten op het gebied van milieutechniek in Heerenveen, moet u bij Van der Ziel zijn.