Voor ieder wat wils

Bent u werkzaam in de bouw en bent u op zoek naar (al dan niet mobiele) gasolietank? Bij Van der Ziel Milieutechniek werken wij al jaren binnen de brandstofbranche. Wij weten als de beste waaraan onze producten moeten voldoen. iedere gasolietank van Van der Ziel heeft diverse eigenschappen. Zo is onze prismatank zeer geschikt voor zowel dieselolie als gas. Onze mobiele brandstoftank is gemakkelijk verplaatsbaar en zeer geschikt voor grond- weg en waterbouw. Wij hebben ook nog een dubbelwandige brandstoftank die bekend staat om zijn compacte formaat en prettige vormgeving. Voor al onze brandstoftanks geldt dat wij ze voor u geheel op maat kunnen maken. Mochten de eigenschappen van een bepaalde gasolietank u aanspreken, dan kunnen wij daarmee aan de slag, zodat we uiteindelijk een product hebben dat voldoet aan al uw wensen en verwachtingen. Bovenal kunnen wij garanderen dat al onze brandstoftanks voldoen aan alle richtlijnen die de wet gesteld heeft aan de milieutechnische producten.

Optimaal

Voor een goede gasolietank moet u dus bij Van der Ziel zijn. Wij denken graag met u mee en wij zorgen er voor dat het productieproces net zo optimaal verloopt als de optimalisatie van onze producten. Onze producten staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid de op maat te laten maken. iedere gasolietank kunnen wij in de door u gewenste RAL-kleur laten sluiten. Dat geldt overigens ook voor de opvangbakken en de vulpuntbakken. Laatstgenoemde producten zijn te maken in roestvrijstaal, staal en aluminium.

Welke producten leveren wij nog meer ter bevordering van de gasolietank:

U kunt bij Van der Ziel Milieutechniek terecht wanneer u op zoek bent naar compatibele accessoires. Wij hebben uiterst zorgvuldig gekozen voor de onderstaande producten.

  • Diverse pompen (electro-, hand-en dubbelpompen) en onderdelen;
  • Elaflex- en Kamlockkoppelingen, peil- en vuldoppen, pomplaathouders;
  • Diverse stickersets (“Brandgevaarlijke vloeistoffen”, “hijsinstructie”, “milieugevaarlijk”);
  • Nozzle, nozzlehouder, slangen en afgiftemeters;
  • Door onszelf ontwikkelde antihevelklep.

gasolietank

Meer weten of contact opnemen?

Wilt u meer weten over onze gasolietank? Of heeft u andere vragen? Wij willen u graag antwoord geven op alle vragen omtrent milieutechniek en onze gasolietank. Misschien wilt u wel een speciaal op maat gemaakte brandstoftank? Het is mogelijk bij Van der Ziel Milieutechniek. Bel ons als u meer informatie wilt hebben. Ons telefoonnummer is 0321-335410. Voor de een veilige en betrouwbare gasolietank, moet u dus bij Van der Ziel Milieutechniek zijn.