Veel informatie en mogelijkheden

Heeft een nieuwe dubbelwandige tank nodig, maar wilt u eerst meer informatie? Bij Van der Ziel Milieutechniek geven wij u groot gelijk. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een milieuveilige en goedgekeurde tank. Naast een dubbelwandige tank, leveren wij ook mobiele brandstoftanks en prismatanks. Ook leveren wij bijbehorende producten zoals opvangbakken en vulpuntbakken en diverse accessoires.

Eigenschappen van onze dubbelwandige tank

Onze dubbelwandige brandstoftank is leverbaar in alle RAL-kleuren. Daarnaast is hij helemaal op maat te maken. Als u speciale wensen, vereisten of verwachtingen heeft, dan kunt u hier uw hart ophalen. Tijdens het ontwerpen hebben wij rekening gehouden met de wensen uit het werkveld. Hieruit is een rechthoekige tank voortgekomen die gemakkelijker te bedienen is. Een groot voordeel is dat de tank ook zonder trapje bereikbaar en te bedienen is. De totale hoogte is 1300 mm maximaal, inclusief vulpuntmorsbak. Dit is ook een prettige hoogte voor het vullen van de tank en voor de afnamepomp. Onze dubbelwandige brandstoftanks zijn leverbaar in allerlei inhoudsmaten; vanaf 250 liter tot 3000 liter. Al met al is de dubbelwandige brandstoftank compacter en meer ruimtebesparend dan zijn cilindrische productgenoten.

Bannersub11

De specificaties van deze tank

  • In iedere RAL-kleur leverbaar;
  • Inhoud van 250 liter tot 3000 liter;
  • Leverbaar met diverse pompsets;
  • Gezette bovenzijde voor afwatering;
  • Naar uw smaak samen te stellen;

En meer

Naast een brandstoftank die dubbelwandig is, hebben wij ook prismatanks en mobiele brandstoftanks. Iedere brandstoftank heeft zijn eigen voordelen. Voor alle tanks van Van der Ziel Milieutechniek geldt dat zij milieuveilig en gekeurd bij u wordt afgeleverd. Wij kunnen alle tanks voor u op maat maken. Zelfs de kleur kunt u kiezen. Wat wilt u nog meer?

Vragen? Afspraak maken?

Is uw interesse gewekt en wilt u een dubbelwandige brandstoftank op maat laten maken door ons? Dat kan. Neem dan even contact met ons op. Dan komen wij de mogelijkheden bespreken. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons. Ons telefoonnummer is 0321-335410. Bel ons voor meer informatie of als u een afspraak wilt maken. Naast een dubbelwandige brandstoftank vervaardigen, kunnen wij nog meer voor u doen. Denk aan alle gerelateerde producten die wij kunnen leveren en de keuringen die wij uitvoeren. Bel ons als u een dubbelwandige tank nodig heeft en voor meer informatie.