Doeltreffend en betrouwbaar

Zoekt u doeltreffende producten op het gebied van milieutechniek in Dordrecht? Dan kunt u het beste kiezen voor Van der Ziel. Wij leveren in heel Nederland producten aan bedrijven die werkzaam zijn in de milieutechniek. Ook in Dordrecht hebben wij een trouwe klantenkring. Dat komt omdat wij expert zijn door onze jarenlange ervaring in de milieutechniek. Wij bieden diverse brandstoftanks en transportoplossingen waarmee menige milieucalamiteit dagelijks worden voorkomen. Extra trots zijn wij op onze gepatenteerde antihevelklep. Deze voorkomt het risico van leeg hevelen van een drukloze brandstoftank via de zuigleiding. Wees milieucalamiteiten in Dordrecht voor en doe uw voordeel met onze veilige producten en diensten.

Milieutechniek komt in Dordrecht ook van Van der Ziel

Ook in de Drechtsteden, waaronder Dordrecht leveren wij al jarenlang producten aan bedrijven die werken met transport en opslag van brandstoffen. Wij werken volgens de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen 30 (ofwel: pgs 30). Daarnaast voeren wij ook periodieke keuringen uit. Denk hierbij aan de Kiwa en de VLG/ADR keuringen. Wilt u ook een of meerdere keuringen door ons laten verzorgen, dan komen wij graag bij u langs in Dordrecht. U bent overigens ook welkom bij ons in Biddinghuizen.

Plaatwerk en maatwerk

Naast het uitvoeren van keuringen zijn wij ook gespecialiseerd in constructie– en plaatwerk. In ons constructiebedrijf in Biddinghuizen werken onze medewerkers dagelijks aan het op maat maken van plaatwerk van verschillende materialen. Diverse vormen en afmetingen zijn mogelijk.

Waarom kiezen voor Van der Ziel Milieutechniek?

  • Alle producten voldoen aan alle wettelijke eisen
  • Wij maken voor u producten op maat die uw verwachtingen overstijgen
  • Wij keuren iedere dieseltank, gastank en andere brandstoftanks
  • Wij halen het maximale uit iedere brandstoftank
  • Door onze doeltreffende werkwijze bespaart u kosten

Als u kiest voor milieutechniek van Van der Ziel, dan bent u er ook in Dordrecht zeker van dat u kosten bespaart omdat wij u deskundig voorzien van de informatie en het advies die u nodig heeft. Door ons advies en de keuringen die wij verzorgen kunt u met zekerheid zeggen dat u een veilige keuze heeft gemaakt. U bespaart kosten omdat u geen boetes betaalt en u voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Voor de beste milieutechniek in Dordrecht kiest u veilig en verstandig voor Van der Ziel Milieutechniek.

Milieutechniek Dordrecht

Telefoonnummer

Wilt u ook profiteren van onze milieutechniek in Dordrecht, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer: 0321-335410.