Op maat gemaakt

Wanneer u bedrijfsmatig op zoek bent naar een (op maat gemaakte) dieseltank, dan zit u bij ons goed. Van der Ziel Milieutechniek produceert allerlei soorten dieseltanks. Denk hierbij aan een mobiele dieseltank en bijvoorbeeld onze dubbelwandige dieseltank.

Mobiele dieseltank

In samenwerking met het werkveld hebben wij een mobiele brandstof- of dieseltank ontwikkeld. Wij hebben gekeken naar de wensen die uit het werkveld kwamen. Het resultaat is een compacte en stevige tank die gemakkelijk getransporteerd kan worden. Zonder aanvullende diploma’s kan deze dieseltank worden vervoerd. Tenminste, als het een tank betreft met een inhoud niet meer dan 1000 liter. Bij deze dieseltank zit alles onder één deksel. De pomp is goed te bedienen en door het ontwerp is er een kleine kans op vandalisme of diefstal. In ons assortiment hebben wij twee verschillende tanks opgenomen; de VDZM en VDZMX. We bieden diverse inhoudsmaten aan, tussen de 250 en 3000 liter in. Wij produceren in totaal 11 verschillende inhoudsmaten. Voor iedere situatie of werkplaats is er een tank die precies voldoet aan de vereisten.

dieseltank

De specificaties van onze dieseltank

  • Iedere RAL-kleur is mogelijk;
  • De dieseltanks zijn leverbaar tot 3000 liter;
  • Electro-, hand-, of dubbelpomp;
  • Eventueel ook leverbaar met AdBlue;
  • Accessoires zijn optioneel.

Andere mogelijkheden

Wilt u niet per se een mobiele dieseltank, maar één die dubbelwandig is? Of bent u eigenlijk alleen op zoek naar een nieuwe opvangbak? Die hebben wij ook in ons assortiment. De dubbelwandige tank wordt geleverd in standaardinhoudsmaten tot 3000 liter. Eventueel kunnen wij deze ook voor u op maat maken. het voordeel van de dubbelwandige tank is de vormgeving. Wij hebben rekening gehouden met de wensen van onze klanten. Hieruit is voortgekomen dat het gebruik van een trap niet of minder wenselijk is. Onze oplossing hiervoor is de rechthoekige vorm. Door het vloeroppervlak enigszins te verspreiden door de rechthoekige vorm, hoeft de tank minder hoog te worden gemaakt. Hierdoor is het gebruik van een trap over het algemeen overbodig geworden.

Opvangbakken

Wanneer u werkt met diesel, of een andere brandstof, dan is het gebruik van opvangbakken verplicht en wenselijk. Hiervoor hebben wij ook diverse mogelijkheden ontwikkeld. De bakken zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Een vatenrek of een borstelbak zijn optioneel. Ook deze opvangbakken zijn, net als onze dieseltank, leverbaar in iedere RAL-kleur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Van der Ziel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Bel vandaag nog: 0321-335410 en maak binnenkort al gebruik van uw nieuwe dieseltank.