Maak gebruik van onze expertise

Indien u werkzaam bent binnen de milieutechniek in Deventer, dan kent u uw weg binnen alle producten en richtlijnen die de milieutechniek waarschijnlijk wel. Onze producten leveren wij in Deventer en in de rest van Nederland. Omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van milieutechniek, kunnen wij onze klanten goed bedienen van deskundig advies en producten op maat. Wilt u in Deventer gebruik maken van onze expertise op dit gebied, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Constructies door Van der Ziel

Naast onze producten voor milieutechniek, hebben wij ook veel verstand van constructie– en plaatwerk. In ons eigen constructiebedrijf vervaardigen wij dagelijks diverse toepassingen in allerlei vormen en afmetingen. Wij kunnen ook voor u producten op maat maken. Bel ons eens om uw ideeën te bespreken.

IBC keuringen ook in Deventer

Om de veiligheid van bijvoorbeeld uw dieseltank te kunnen garanderen, moet u deze regelmatig laten controleren. Iedere brandstoftank moet in ieder geval om de 2,5 jaar gekeurd worden. Wij voeren keuringen uit op grond van de de richtlijnen van Kiwa en de VLG/ADR. Ook de producten die wij zelf produceren voldoen aan de geldende richtlijnen. De Productiereeks Gevaarlijke Stoffen 30 (pgs 30) is een geldende norm bij het vervaardigen van de producten op het gebied van Milieutechniek. U kunt uw producten bij ons laten keuren, maar wij vinden het geen enkel probleem om bij u in Deventer te komen voor een keuring.

Milieutechniek Deventer

Maatwerk

Op het terrein van milieutechniek zijn er veel mogelijkheden. Wij kunnen voor u in Deventer diverse producten vervaardigen en ter plekke monteren. Dit geldt ook voor onze constructie- en plaatwerk producten. Onze opvangbakken en tanks kunnen wij ook voor u maken in de door u gewenste afmetingen.

De voordelen van Van der Ziel

  • Levert en monteert ook in Deventer;
  • Werkt kostenbesparend;
  • Werkt veilig en volgens alle geldende wettelijke normen;
  • Werkt efficiënt;
  • Betrouwbaar en deskundig.

Bel ons voor de veiligste milieutechniek in Deventer

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Wij voorzien u graag van advies en informatie. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën, wensen en verwachtingen te bespreken. Wij zijn gevestigd in Biddinghuizen en wij leveren onze doeltreffende en veilige producten aan bedrijven door het hele land. U kunt ons telefonisch bereiken door naar telefoonnummer 0321-335410 te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Profiteert u binnenkort al van onze milieutechniek in Deventer?