Wij leveren maatwerk

Wij leveren maatwerk als het gaat om onze brandstoftank. Door ons frequente contact met het werkveld weten wij hoe belangrijk het leveren van maatwerk kan zijn. Niet iedere klus is hetzelfde en iedere situatie vereist een andere benadering. Een goed passende brandstoftank is dan zeer belangrijk. In ons assortiment hebben wij diverse tanks. Wij hebben een mobiele brandstoftank, een dubbelwandige brandstoftank en een prismatank. Iedere tank is leverbaar in alle RAL-kleuren. Zo kunt u door middel van de kleur de juiste uitstraling aan de tank laten geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kleuren uit uw huisstijl, maar u kunt ook kiezen voor een opvallende kleur wanneer de situatie hierom vraagt. Naast de bovengenoemde tanks bieden wij nog meer producten aan in ons assortiment, Wij hebben diverse opvangbakken, vulpuntbakken en verschillende accessoires. Daarnaast hebben wij uiteraard ook gedacht aan transportoplossingen.

Voor een milieuveilig gebruik van uw brandstoftank

Als u een nieuwe brandstoftank heeft, dan wilt u uiteraard ook overal op voorbereid zijn. Van der Ziel Milieutechniek heeft een antihevelklep ontworpen. Deze is speciaal gemaakt om milieuhygiënische calamiteiten te voorkomen. Het leeghevelen van een drukloze opslagtank via de zuigleiding wordt met deze antihevelklep voorkomen. Wij hebben dit product door een octrooi laten beschermen. Hij is gefabriceerd volgens de Kiwa kwaliteitsstandaard en voldoet aan de Kiwa-K916. Op de antihevelklep krijgt u 12 maanden garantie. De antihevelkleppen zijn leverbaar van 0,5 tot 4 MwK in de maten:

  • ½” klep;
  • ¾” klep;
  • 1” klep;
  • 1½” klep;
  • 2” klep.

brandstoftank

De voordelen van een brandstoftank bij Vander Ziel Milieutechniek

  • Alle brandstoftanks zijn leverbaar in iedere RAL-kleur;
  • Onze tanks zijn leverbaar tot wel 3000 liter;
  • Wij bieden diverse transportoplossingen;
  • Verschillende pompen mogelijk (electro-, hand- en dubbelpomp);
  • Nu ook leverbaar met AdBlue.

Contact met Van der Ziel

U heeft al kunnen lezen over de verschillende mogelijkheden en brandstoftanks in ons assortiment. Indien u meer specialistische vragen heeft, kunt u uiteraard ook gewoon bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij vinden het een eer om met u mee te denken en samen passende oplossingen te vinden. Wij denken graag in mogelijkheden en staan onze klanten hier graag in bij. Als u geïnteresseerd bent in onze brandstoftank en dienstverlening, of als u een vraag heeft, dan kunt u ons op werkdagen bereiken via 0321-335410. Wij denken graag met u mee bij de aankoop en vervaardiging van een nieuwe brandstoftank.