Zoekt u veilige milieutechnische oplossingen?

Bent u op zoek naar moderne oplossingen op het gebied van milieutechniek in Bergen op Zoom? Wij bij Van der Ziel Milieutechniek B.V. zijn al jarenlang expert op dit gebied. Naast het produceren, assembleren en onderhouden van milieutechnische producten, hebben wij ook al meer dan 100 jaar ervaring in constructie– en plaatwerk. Wij maken de mooiste en vakkundige producten met plaatwerk. Allerlei vormen en afmetingen zijn mogelijk bij ons. Als u meer wilt weten over ons constructiebedrijf, klik dan hier.

Zekerheid! Van der Ziel in Bergen op Zoom

Wanneer u in Bergen op Zoom zoekt naar een nieuwe dieseltank of een andere brandstoftank, neem dan eens een kijkje bij Van der Ziel Milieutechniek. Wij werken dagelijks in het hele land aan veilige en doeltreffende producten om brandstoffen op te slaan of te vervoeren. Wilt u hier meer over weten? Gewoon vrijblijvende informatie ontvangen? Of kunnen we bij u in Bergen op Zoom langskomen om u meer te vertellen over onze vakkundige diensten en producten? De keuze is aan u. Als u zeker wilt weten dat de producten die door uw organisatie gebruikt worden voldoen aan alle wettelijk geldende normen en richtlijnen, dan kiest u ook voor Van der Ziel milieutechniek. Van der Ziel Milieutechniek levert in Bergen op Zoom en daarbuiten al jaren aan haar trouwe klantenkring.

Wij staan bekend om de volgende voordelen:

  • Kostenbesparend;
  • Expert op het gebied van milieutechniek;
  • Keuringen van iedere brandstoftank volgens de wettelijke richtlijnen;
  • Wij werken volgens de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen 30 (pgs 30);
  • Snelle communicatie.

Milieutechniek Bergen op Zoom

De keuringen van Van der Ziel Milieutechniek

Of wij nu bij u in Bergen op Zoom langskomen voor de keuringen, of u laat uw producten bij ons in Biddinghuizen keuren. Het doet niet af aan de kwaliteit van de keuringen. Al jarenlang zijn wij zeer vakkundig in de uitvoering van de keuringen. Denk hierbij aan de Kiwa en de VLG/ADR richtlijnen. De gemeente Bergen op Zoom en de verkeersinspectie kunnen u beboeten indien uw geen gekeurde tank heeft. Daarnaast voorkomt u dat de verzekering eventuele schade niet dekt als er sprake is geweest van een calamiteit. Wees deze ellende voor en laat uw brandstofopslag tijdig keuren door de experts van Van der Ziel Milieutechniek.

Meer weten?

Neem contact met ons op als u ook in Bergen op Zoom wilt profiteren van onze expertise. Ons telefoonnummer is 0321-335410.Voor veilige milieutechniek in Bergen op Zoom roept u de hulp van de experts van Van der Ziel in.