Voorkom milieu-ellende

De antihevelklep, die u gewoon bij ons kunt aanschaffen, hebben wij zelf ontworpen. Speciaal voor het voorkomen van milieuhygiënische calamiteiten hebben wij deze ontwikkeld. Een zorgvuldig geselecteerde en gemonteerde antihevelklep moet het risico van leeg hevelen van een drukloze brandstoftank via de zuigleiding voorkomen. De antihevelklep moet uitgevoerd zijn met een vloeistofdrukontlastventiel. Vanwege het unieke ontwerp hebben wij een octrooi dit product laten beschermen.

Hoge kwaliteit antihevelklep

Onze antihevelklep is gefabriceerd volgens een kwaliteitsstandaard van de Kiwa. Uiteraard voldoet het aan de Kiwa BRL-K916. Wij garanderen een garantieperiode van 12 maanden. De antihevelklep moet overigens wel juist geïnstalleerd zijn. Bij onjuiste of onzorgvuldige installatie vervalt de garantieperiode. Een BRL-K903 installateur kan en mag deze antihevelkleppen zelf instellen van 0,5 tot 4 MwK. Het doel van de antihevelklep is het voorkomen van situaties waarin verontreiniging van de bodem en het water voortkomt uit ongecontroleerde uitstroom van brandstof uit de brandstoftank. Door de aanschaf van dit product kunt u veel ellende voorkomen. Neem uw verantwoordelijkheid en voorkom milieuproblemen.

In veel maten verkrijgbaar

De antihevelkleppen zijn leverbaar van 0,5 tot 4 MwK (tegendruk) en in de volgende maten.

  • ½” klep;
  • ¾” klep;
  • 1” klep;
  • 1½” klep;
  • 2” klep.

Antihevelklep

Uw verantwoordelijkheid nemen

Door de aanschaf van dit zorgvuldig ontworpen product door Van der Ziel Milieutechniek laat u zien dat u uw verantwoordelijkheid neemt. Door het gebruik ervan voorkomt u namelijk veel ellende die schade toebrengt aan de bodem en het bodemwater. Volgens de wetgeving moet er op brandstofopslagtanks met een pomp antihevelkleppen geplaatst worden. Hevelwerking wordt voorkomen door juiste installatie en montage van het product. Dat wil zeggen dat u hiermee voorkomt dat de opslagtank ongewenst leegloopt omdat er te weinig druk op de tank zat.

Vragen? Of contact?

Wilt u graag meer weten over de werking van de verstelbare antihevelklep, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Ook wanneer u vragen heeft over het octrooi dat rust op ons ontwerp weet u ons te vinden. Wij kunnen u er in ieder geval ervan verzekeren dat dit ontwerp zeer veilig en betrouwbaar is. Ons telefoonnummer is 0321-335410. Wilt u echter meer informatie aanvragen en doet u dit liever via de mail, dan kunt u ons ook bereiken op het volgende e-mailadres: berrie@vdZiel.nl. Voor een betrouwbare en veilige antihevelklep neemt u uw verantwoordelijkheid en voorkomt u flinke milieuschade.